keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Bricks and wheels


Heippa! Oltiin taas kuvailemassa ja tällasia otoksia sitten syntyi. En tiedä miksi kiinnostun aina tommosista jämeristä kuvauspaikoista, mutta näillä mennään. 

Bonsoir! We were photoshooting a little and here are some pictures we managed to take. I don't know why do I always find such weird photoshooting places but can't help it, haha.


DSC_0435

DSC_0455

DSC_0287

DSC_0541

DSC_0398

DSC_0610

DSC_0396


Karsin äsken näitä kuvia ja meinasin polttaa mun creme bruleet poroksi uuniin. Ostettiin Ruotsista semmosia söpöjä niihin tarkotettuja kuppeja, joten päätin kokeilla heti. Saa nyt nähdä kuinka mä vielä onnistun sokerikuorrutteen kanssa kaasupolttimella, kun pelästyn aina kun sieltä alkaa tulla sitä kaasua ku lipin pirua. Pelkään nähkääs, että tukehdutan sillä kaikki kun oikein sähellän.

I was editing these photos just now and I almost burned my creme brulees. We bough those cute little cups meant just for this dessert so I wanted to try them asap! We'll see how I manage with the sugar topping with the gas burner cause I always get scared when the gas starts coming out with so much power haha. I'm afraid that if I use it wrong I will make all the people in the house choke.

Sain tänään myös postissa mun vanhojen mekon ja se on aivan ihana! Oon tosi tyytyväinen mekkoon, mutta mua ärsyttää se, että Jenjenhousen koko sivustolla ei oltu mainittu mitään tullimaksuista. Mekolla oli siis alviton hinta ja tullia piti maksaa paria euroa vaille seitsemän kymppiä. Mutta kumminkin mekko on nyt turvallisesti mulla ja toimitukseenkin oon tyytyväinen!

I got my prom dress today and it is perfect! I'm very pleased with the dress but I'm annoyed that there was no mentioning about the toll fees. The price was tax free so we had to pay about 70 euros extra. But anyways I have the dress with me safe and I'm also happy with the fast delivery!


18 kommenttia on "Bricks and wheels"
 1. Just hieno kuvauspaikka ja kivat kuvat!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti ! Tykkäsin jotenki noista rullista ! :D

   Poista
 2. Vähänkö kivoja kuvia! :) Ja sun banneri on myös aivan ihana!! :9

  http://livewithhopee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Erikonen kuvauspaikka ja senhän takia hyvä kuvauspaikka onkin.;) Eroaa hieman, ei aina yhtä samaa metsä taustaa tms. Jokainen kuva kauniita, mutta tykästyin todella tuohon toiseen kuvaan, olet niin kaunokainen! Ja tuo paita on niin ihanainen että itsekin mielelläni tuollaisen omistaisin.:D Sulla on niin ihanat kasvonpiireet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aattelin että olis jotain vähän erilaista :D Ja kiitti paljon! Ostin ton paidan just BikBokista, niitä varmaan on siellä vielä :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia! Se musta valkoinen mekko on aivan ihana! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia taas ja toi valkotasapainon epätasaisuus eli suomeksi keltaisuus kiehtoo mua näissä kuvissa. <3

  http://lifewithsallas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Sie oot nii malli-ainesta oikeesti! <3

  VastaaPoista
 7. Voi kun sulla on aivan ihana tyyli! Rakastuin! :)
  http://jr-myownwayofmylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. oot niin kaunis ja sulla on ihania vaatteita!:)

  http://oonaaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. upea tyyli kaikilla!

  frugalandheels.blogspot.fi

  VastaaPoista