sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Tampere


Heippa! Kotiuduin just Tampereelta ja nyt Makuunin karkkipussin kera kirjottelen teille postausta. Käytiin lauantaina kaupungilla shoppailemassa ja löydettiinkin pari kivaa juttua molemmat. Laitan kuvia mun ostoksista myöhemmin. Tämän shoppailureissun jäljiltä mulla on ihanat rakot molemmissa kantapäissä ja etittiinkin mulle kauan rakkolaastareita, jotka lopulta päädyin laittamaan paikoilleen hississä, koska sehän on erittäin nonseksikästä näytellä verisiä rakkojaan ihmisten ilmoilla hahah. 

Hello! I just came back from Tampere and I was at my boyfriend's place for the whole weekend. We went shopping on Saturday and we both found some really nice clothes, I'll add pics of them later. Cause of the shopping trip and my not-so-great ballerinas my heels are screaming now. But, no pain no gain! Haha.

DSC_6907

DSC_6864

DSC_6882

DSC_6890

DSC_6884

idkuva


Käytiin myös Plevnassa syömässä näin puolen vuoden yhessäolon kunniaksi ja mä tilasin maailman parasta kanaa vuohenjuustolla ja kasvisratatouillella. Jos käytte siellä niin kannattaa ehdottomasti maistaa. Tuolla on muutenkin tosi mukava ja ihana tunnelma ja hirmu ystävälliset tarjoilijat. Illemmalla vuokrattiin vielä leffa ja valittiin katottavaksi Warm Bodies, joka oli tämmönen zombie elokuva ja romanttinen komedia samaan aikaan. Se oli kyllä tosi hyvä molempien mielestä, jotenkin erilainen muihin verrattuna ja hyvin tehty. Kaiken kaikkiaan oli tosi kiva viikonloppu ja huomenna taas reippaana kouluun!

PS. Pari päivää jopolla ajettuani päätin, että mä en ikimaailmassa tuu ostamaan jopoa, koska oon sen kanssa vaara liikenteessä. En huomannu, että siitä puuttuu käsijarrut, joten ajoin sillä pyöräkolarin. Onneksi Manun, enkä kenenkään viattoman ohikulkijan kanssa.


We have been together with my boyfriend for half a year now so we went to have dinner to one cool restaurant. I ordered chicken with goat cheese and vegetable ratatouille, which I think was a great choice. It was just so delicious and I'll definitely try it again. I thought I'll make my own version of it at home. Let's see if I manage to copy it somehow :)
We also decided to watch this zombie movie called Warm Bodies later that night and we both were actually very surprised in a good way. The movie was a romantic comedy with a hint of horror so it was way different from other movies and very well done! I recommend seeing it, but not on a first date, it might be a bit awkward, haha. 


6 kommenttia on "Tampere"
 1. Heiiii! muistan kun luin joskus kauaaaan sitten sun blogia, mutta olin unohtanut sen ja nyt vihdoin löysin sen! En nyt kerkeä selailemaan, mutta mitä kävi sille sun ja intialaisen miehen kaukosuhteelle? Tapasitteko koskaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että löysit! :) meidän suhteessa oli niin paljon erimielisyyksiä ja loppujen lopuksi vain niin paljon ongelmia että se ei enää toiminut, ei keretty näkemään mutta ehkä parempi niin :)

   Poista
 2. Upeita kuvia!♥

  http://verashandwriting.blogspot.fi

  VastaaPoista