torstai 26. syyskuuta 2013

Tampere ostokset
DSC_7065

H&M 14,95€

DSC_7023

H&M 7,95€


DSC_6927

Punnitse & Säästä luontaistuotekauppa, tarkkaa hintaa en tälle muista, vähän yli euron maksoi kumminkin


DSC_6942

Sokos, taisi maksaa siellä 14,90€Tässä nyt näitä mun Tampereen ostoksia. Oon ylpeä itestäni, koska pysyin ruodussa, enkä ostanut taas kaikkea ihanaa mitä eteen tuli. Tuo H&M on vain kirottu kauppa, nimittäin sieltä ei koskaan, toistan koskaan pääse ulos tyhjin käsin. Mutta ihania juttuja sieltä aina löytää, ei siinä mitään! 

Käytiin myös tuossa mun uudessa lemppari kaupassa nimeltä Punnitse & Säästä. Oon ihan hulluna kuivattuihin hedelmiin ja niitähän sieltä löytyy miljoonia eri makuja kaikkien muiden erikoisempienkin tuotteiden lisäksi. Oon ihastunu muun muassa aloe veraan ja lohikäärmehedelmään. Tuolla menee oikeesti ihan hirveesti aikaa, kun kiertelee ja siellä on vain niin paljon ihania juttuja, että ei tiedä mistä aloittaisi! Tai ainakin niin meille kävi...Päätin nyt kokeilla tuommosta uutta kauraista välipalapatukkaa ja tykästyin kyllä tosi paljon! Pitää seuraavalla kerralla hamstrata noita oikein kunnolla, haha. Mutta mitäs tykkäätte ostoksista?
Here are the things that I bought from Tampere last weekend. I'm actually proud of myself that I didn't buy everything pretty that came in front of me. But seriously, H&M is such an evil shop...I never get out of there without shopping bags. I'm absolutely crazy for dehydrated fruits and at the moment I really like aloe vera and dragon fruit. We found a really cool shop full of all kinds of natural products and we spend a long long time there. I tried that smoothie bar by Ma Baker and it was really good. Next time I gotta buy a lot them with me, haha. Anyways, what do you think of my shoppings?


6 kommenttia on "Tampere ostokset"
 1. Punnitse&säästä on ihana!! Just mm. eilen kävin siellä viimeks. :D

  VastaaPoista
 2. Upeen värinen kyllä tuo uusi huulipuna:)

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia ja varsinkin tuo kynsilakka on aivan ihana! Ja Punnitse&Säästä kauppa on kans aivan ihana, pitäiski taas päästä sinne...:)

  http://ask-beautiful-life.blogspot.fi

  VastaaPoista