tiistai 24. syyskuuta 2013

Stripes, burgundy and gold


Päivän asu oli tämännäkönen:

Here's my outfit of the day:


DSC_7001

T-Shirt - H&M
Pants - Zara
Shoes - H&M
Necklace - Seppälä 

DSC_7004


Tänään aamulla, kun lähin kouluun, todellisuus iski. Nimittäin järkytyin kuinka kylmä pihalla oikeesti oli. Ite en nähnyt, mutta siellä oli kuulemma jo pakkasasteita, mikä sinänsä on aika mälsää, kun pitää ruveta pukeutumaan monin kerroksin eri villapaitoihin ja -sukkiin. Talvella se on kivaa, mutta pliis ei vielä syksyllä. 

Toisaalta odotan jo sitä, että saa alkaa polttaa kynttilöitä ja juoda kaakaota niin paljon kun sielu sietää. Ja niin, ensilunta! Se on joka vuosi vain niin ihanaa (Facebookin "Sataa lunta!" - päivityksistä huolimatta) katsoa aamulla ikkunasta pihalle, ja saada takasin se pienen lapsen ilo, kun juoksi pää kolmantena jalkana pihalle tekemään lumiukkoja siitä vähästä lumesta, mitä maassa nyt oli. Toisaalta niistä ei koskaan mitään upeita luomuksia syntyny, kun seassa oli ruohoa ja ties mitä muuta moskaa. Mutta ymmärrätte kumminkin pointin, haha. Siitä alkaaki sitten se suunnaton joulunodotus, eikä meinaa pariin kuukauteen pysyä housuissaan kun odottaa sitä ihanaa tunnelmaa, jonka joulu saa aikaan. Itse asiassa ootan jopa hirveesti sitä joulualeiden määrää ja kaupassa hulluna joululahjoja ostelevia ihmisiä juoksemassa ympäriinsä. Ja kinkuntuoksua jouluaattona! Mitkäs fiilikset teillä on?'


Reality hit me against my face when I stepped outside today. It was just so cold, like it was winter already! I didn't see it myself but I was told that there were even minus degrees in the morning. Which I think is pretty boring cause you have to start layering all kinds of woollen things on you from sweaters to socks. It's fun in the winter but please, not in the autumn.

On the other hand I'm so looking forward to burn candles and drink as much hot chocolate as I possibly can. And first snow of course! It's just so lovely every year (despite all the "It's snowing!" statuses on Facebook) to look out of the window and get back that joy which I always got as a child when I saw the first snow. Head over heals, we ran outside to make snowmen as soon as possible. The creation wasn't that gorgeous after all though, cause there was so much grass and dirt among. But I guess you get my point, haha. Anyways, I'm already so excited about Christmas and the atmosphere it brings with. It's just sooo wonderful every year! 


18 kommenttia on "Stripes, burgundy and gold"
 1. Upea asu ♥ Oii mäki niin odotan jo joulua! Ja sitä kinkun tuoksua myös! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä etten oo ainoo jouluintoilija näin aikasin! :D Ja kiitos ♥

   Poista
 2. Napa näkyy ja naapurin pojat nauraa (; ei vaan aivan ihastuttava asu. Jotenkin tosi klassinen, mutta kuitenkin särmikäs. :)

  Mäki odotan ensilunta, vaikka luultavasti ärsyynnyn ku kaikki hokee juurikin facebookissa "ulkona sataa lunta". Oon mont kertaa meinannu kirjottaa kavereille "No hyvä, ettei sisällä, se ois aika kauheeta. ps. Mullakin on ikkuna" :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toihan olis just hyvä haha! Sitä luntahan ei nimittäin ite usko todeksi ellei näe fb päivityksiä :D

   Poista
 3. Oi sul on tosi kivoi vaatteit ::)


  http://marijasmin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihan samat fiilikset! :) oih ihanaa vaan ajatellakin sitä että jouluun on tasan kolme kuukautta ja kohta kaupat on täynnä joulukrääsää ja kaikkialla soi joululaulut ymsymsyms! <3 ja syksyn villapaidat ja teekupit ja kynttilät, oooi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä voi että! Tulee heti semmonen ihana tunne! <3

   Poista
 5. Sulla on aivan ihania kuvia ja oot hirmu kaunis:)

  http:veeraaliina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. oot niin kaunis!! ja ihana banneri:)

  http://oonaaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Sulla on todella kauniita kuvia. Selailin vähän sun postauksia ja omistat todella upeita vaatteita. Niin ja upeita vaate yhdistelmiä! Kuulut kameran eteen, ihan malli!:)

  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Oon ollu jo hirmupitkään sun lukija, mut en vaan ikinä kyllästy tähän sun blogiin <3

  http://essi-tuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Essi! Piristit niin mun päivää :)

   Poista
 9. Hitsi kun kirjotin pitkän kommentin ja en tiiä lähtikö se vai ei:D No muistelen nyt suunnilleen saman tähän.

  Sulla on ihana blogi ja oot kyllä todellaki malli!!:) huomasin että meillähän on samanlaisia kiinnostuksen kohteita.
  Laitan vielä tähän mun blogin osoitteen jos haluut käydä kurkkaamassa.
  www.berryvibes.blogspot.com

  VastaaPoista