perjantai 6. syyskuuta 2013

Indiedays InspirationHyvää perjantaita kaikki! Käytiin tänään Sipan ja Vilman kanssa taas kahvila Kropsussa ja otin taas tuota mun ehdotonta herkkua, nimittäin lakritsi-inkivääriteetä. Oikeasti sen nimi on sitruuna-inkivääritee mutta se lakritsiuute maistuu siellä paljon enemmän joten en pistänyt pahakseni kutsua sitä omalla nimellä.

Happy Friday everyone! We decided to go for tea with Sipa and Vilma today and guess what I ordered again. The best tea in the world, that is to say liquorice-ginger tea. Or actually it is called lemon-ginger tea but the added liquorice tastes much more so I didn't find a problem with calling it "my dear liquorice tea". I've been invited in Indiedays Inspiration blog portal and I'm very happy and excited about it! 


DSC_6464

DSC_6462


Sain eilen sähköpostia, että mut on kutsuttu mukaan Indiedays Inspirationiin. Olin koko päivän yhtä hymyä, sillä mun mielestä tämä on tosi kiva juttu! Indiedays on siis Suomen johtava blogiportaali, johon kuuluu 30 Indiedays-blogia ja 300 Inspiration blogia. Oon itse ainakin löytänyt monta ihanaa blogia ja bloggaajaa Inspiration yhteisöstä, joten odotan innolla pääsemistä mukaan :)

Huomenna suuntaan iskän kanssa myymään fisua Vaasaan kalamarkkinoille ja herätys onkin sitten viideltä aamulla. Pitäisi vaan malttaa mennä ajoissa nukkumaan, että jaksan herätä aamulla ja olla pirteä tytteliini siellä tai muuten oon koko päivän ku nukkuneen rukous. Kahvin ystävä mä en todellakaan ole (paitsi Starbucksin caramel macchiaton, se on poikkeus), mutta huomen aamulla pitää vissiin kitata kahvia menemään kaksin käsin. Pitäis varmaan laittaa jalkaan mun "I'm not a morning person"-sukat, joissa on kuva jostakin tuupertuneesta olennosta/eliöstä. En mä sen lajia tiedä, sillä on vain muutama hiushaiven päässä ja loppukroppa vähän siilin näköinen. Kai sillä joku nimi on mikäli joku on ollut niin onnekas ja sattunut tällaisen luonnossa näkemään. Huomenna siis tulossa kiirus päivä, mutta onneksi Manu tulee taas Tampereelta tänne niin loppu vklp menee kivasti! Hyvää viikonloppu kaikille

10 kommenttia on "Indiedays Inspiration"
 1. Onnea inspirationiin pääsystä, oot sen ansainnutkin!:)

  VastaaPoista
 2. Onnea Inspirationiin pääsystä!!:) Itekkin pääsin hetki sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti Saija! :) ja onnea myös sulle vaikka pääsitki jo paljon aikasemmin! :)

   Poista
 3. Onneks olkoon Inspirationiin pääsystä !! Ihanan tunnelmalliselta näyttää toi kahvila :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! <3 ja joo tykkään kyllä tuosta paikasta tosi paljon :)

   Poista
 4. Upeit kuvia ja onnee Inspirationiin pääsystä!:) Käy kattoo munkin blogi?

  http://iddaann.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. hienoja kuvia ja upee toi banneri!

  VastaaPoista