tiistai 3. syyskuuta 2013

If you don't stand for something you'll fall for anything


DSC_6438

Toppi - H&M
Farkut - Cheap Monday
Ballerinat - Andiamo
Kaulakoru - VeroModa
Sormus - Mango

DSC_6455

DSC_4666

DSC_5315

DSC_5502

DSC_5368

DSC_5404

DSC_5610

DSC_4935


Moikkamoi! Poden tällä hetkellä ihan kamalaa matkakuumetta ja sorruin taas katsomaan viime kesän Euroopanmatka kuvia. Oon katsonut ne varmaan miljoona kertaa, mutta tuo oli mun elämän paras kaksviikkoinen ja siitä on vain niin paljon hyviä ja hauskoja muistoja. Minä ja Vilma nauretaan joskus vedet silmissä, kun muistellaan kaikkia juttuja mitä meille tuolla kävi. Kuvia katsoessa huomaa kuinka paljon oikeesti on muuttunut ihan ulkonäöllisestikin haha. Ajatella, että tuosta on jo vuosi ja muistan tuon kuin oltais tultu takasin Suomeen kuukausi sitten. 

Muistan niin hyvin, kun oltiin Pariisissa ja etsittiin Champs Elyseetä yöllä. Pyörittiin ympäri kaupunkia ja vihdoin nähtiin Riemukaari, jonka takana se Champsi nyt sitten on. Oli niin pimeetä ja myöhä ja hätäännyttiin, kun ei löydetty oikeeta metrotunnelia ja pian olisi pitänyt olla hotellilla. Ja siinähän meille tuli oikee neronleimaus : juostaan tien toiselle puolelle lähimmälle metrolle niinku Usain Bolt kakkoset, ei tietenkään suojatien yli vaan siitä vain spontaanisti. Yhdellä Pariisin vilkkaimmista kaduista Riemukaaren luona kauppakassien ja korkkarien kanssa. Onneksi ei autoja tuollon tullut eteen tai olis ollu varmaan aika mukavaa...Holy cow.

Vuosi takaperin en olisi ikinä kuvitellut, että mun elämä on tällä hetkellä tämmöstä. Oon muuttunut ihmisenä ja henkisestikin tosi paljon kuluneen vuoden aikana, saanut uusia hyviä ystäviä, joista en osannu uneksiakaan ennemmin ja tietysti Manu. Elämää ei vain pysty käsikirjottamaan ja suunnittelemaan ennalta vaikka kuinka yrittäisi, ja hyvä niin. Tuollon mulla oli kaikenlaisia kuvitelmia tulevaisuudesta päässä ja olin aika lailla naiivi. Positiivinen mä oon aina ollut, mutta eri tavalla kuin nykyään. Kaikki muistot, ihmiset ja kokemukset vain muokkaa sua eri suuntaan, vahvistaa ja tekee ihmisestä sellasen mikä se on tällä hetkellä :)


Hellooo! I've been bitten by a travel bug so badly at the moment. I started viewing the Europe trip pictures from last summer even I've watched them at least two million times. Those were just the best two weeks of my life and I got so many good and funny memories there. Everybody has changed so much haha. I can't believe that it has been a year already! I remember it like we came back a month ago.

A year ago I would never have believed that my life is like what it is at the moment. I've changed so much personally and mentally, got so many new friends who I couldn't even dream of earlier and of course Manu. You just can't script your life and plan everything in advance even if you tried very hard, and that is good though. At that time I had so many plans in my head for future and I was also a bit naive. I've always been positive but in a different way than nowadays. All memories, people and experiences just change you in a different direction, make you stronger and make you the person you are at the moment :)

18 kommenttia on "If you don't stand for something you'll fall for anything"
 1. tää on sun blogi niin tietty "saat" tehdä niinku ite haluat, mutta ainakin mun mielestä on miellyttävämpää lukea postauksia jossa tekstiä ja kuvia on vuorotellen, eikä kuvapläjäys ja sit pitkä teksti :) mut sulla on tosi kiva blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä kun sanoit tuosta :) ja kiitos! :)

   Poista
 2. Kivan näkönen blogi! Ihanan näkösen tyylin omaat!

  tuhatsilkkiikkunaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. sulla on niin hyviä tekstejä aina! :) ja kuviaki tietty!!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva blogi sulla! Pääsispä ite kohta käymään Pariisissa, se näyttää aina kaikissa kuvissa niin kauniilta paikalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! ja joo se on kyllä aivan ihana paikka! :)

   Poista
 5. vau, ihania kuvia ja ihana toi banneri! :)

  ausku.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Oi että noi kuvat tuolta Pariisista. Mä niin haluisin joskus tonne matkustaa ja shoppaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli kyllä oikee unelmakaupunki! ihania kahviloita ja kauppoja joka puolella :)

   Poista
 7. Ihania kuvia! Ja toi sun banneri on upee, oot todella kaunis! :)

  VastaaPoista
 8. tosi makeita kuvia! :) jään seurailemaan :)

  http://hetakk.blogspot.fi/

  VastaaPoista