maanantai 19. elokuuta 2013

Photoshooting with a ladder


DSC_6100

DSC_1705

DSC_6103

DSC_1617

DSC_6106

DSC_6158-tileAlun perin piti lähteä kuvaamaan päivän asu, mutta Eeva-Stiina tarvitsi muutenkin uuden profiilikuvan, joten meno yltyi tämmöseksi. En tiedä mitä tuossa ekassa kuvassa tapahtuu, mutta se oli jotenkin jännä niin piti julkasta haha. Päätin vähän leikkiä hiustyyleillä ja tommoseen päädyin loppujen lopuksi. Tulee ihan vanhat ajat mieleen, kun sillon tommonen, tosin leikattu sivuotsari oli NIIN in!

Oon etsiskellyt tässä jo jonkin aikaa wanhojen mekkoa, etten taas jätä kaikkea viime tinkaan. Olin ihan varma yhestä mekosta, että sen mä laitan heti tilaukseen, mutta pari päivää sitten löysin samaiselta sivustolta mun unelmien mekon ja sille tielle on jääty. Onko teillä muuten mitään kokemusta tuosta netistä tilaamisesta? Pitäähän sitä mekkoa aina vähän muokata itselle sopivaksi, vaikka sen nyt räätälöitynä tilaakin, mutta kuinka paljon? Kampaamoaikakin pitäis varata valmiiksi, mutta en tiedä vielä yhtään mitä mä näihin hiuksiin haluaisin. Varsinkin nyt ku oon leikkauttanut niitä niin kaikki kampaukset ei ihan käy. No, mutta se kampaus on vähemmän tärkeä asia ainakin mulle kun vain mekkoon on rakastunut hehe.
Tuli tässä muuten mieleen, että multa kyseltiin muutama päivä sitten, että oonko mä käynyt nenäleikkauksessa. Ei siinä kysymyksessä mitään pahaa ollut, se vain oli jotenkin niin hauska, vaikka en kyllä tiedä mistä tämä kysymys sai alkunsa. Ja vielä selvennykseksi jos joku jää ihmettelemään; en oo käynyt :D


First we were just going to snap some outfit pics, but this is what happened. I don't know what is happening in the first picture but it was somehow strange so I had to publish it haha. I decided to play with my hair a little and this is how it looks like after all. I get a little bit nostalgic feeling about it, cause some years ago that hairstyle was SOOO in!
I've been searching for a good prom dress and I was completely sure about one dress. I was even about to order it already but a couple days ago I found a perfect dress for me. It was such a dream so I decided that that's gonna be it. I was just wondering that is it a good idea to order from the internet? I mean if it's very hard to transform if I need to change it a little. I'm also wondering what kind of an updo would be good for me. It's harder to do updos now when my hair is shorter so I gotta think about it. Well, but if the dress is perfect and I'm in love with it then I don't care so much about my hairstyle hehe.
Few days ago I was asked if I've had a nose job done. There was nothing wrong with the question, it was just a bit funny for me to hear that. And just to make it clear if somebody wonders; no I haven't :D
18 kommenttia on "Photoshooting with a ladder"
 1. Ihania kuvia!!!:-) + tosi upee banneri!

  http://liveyourdream-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hei! Ite tilasin Jenjenhouse nimiseltä sivustolta viime syksynä iltapuvun ja otin mittatilauksena. Itselleni puku oli kuin nakutettu eikä muutoksia tarvinnut tehdä. Erös kaverini osti myös samalta sivustolta tanssiaispuvun mittatilauksella ja se myös oli niin hyvä, ettei sitä tarvinnut muokata. Suosittelen tilaamaan netistä. Ihania pukuja ja ei oo sit muilla samanlaista tärkeänä päivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on just sama sivusto mistä mä aion tilata, kiitti paljon tiedosta, nyt voin turvallisin mielin tilata sieltä! :)

   Poista
 3. Vähänkö sä nainen olet nätti :)

  ♥: http://hetkikaunis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vauu, oot tosi kaunis ja ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat hiukset ja asu! muutenkin tosi kiva postaus! :-)

  VastaaPoista
 6. Oot mielettömän upee ja kaunis banneri.:)
  www.gold-script.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana blogi sulla ja tykkään kuvista tosi paljon::) Oot nätti!

  http://lihavapupu.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Ihana blogi ja olet todella kaunis!!

  VastaaPoista