lauantai 8. kesäkuuta 2013

Tampere, Manse, Manchester...

DSC_4874
New Yorkin iiihana vuohenjuustotäytteinen sieniannos.

DSC_4867
On the way...

DSC_4894

DSC_4895

kuva (40)Hej på dig! Tehtiin semmonen parin päivän pikavisiitti Tampereelle tai ns. Manseen. Manulla oli pääsykokeet, joten lähin sitten mukaan kiusaamaan. Käytiin torstaina shoppailemassa yms. ja oon sinänsä ylpeä itestäni, sillä en ostanut muuta kuin tuon shampoon jostain luontaistuotekaupasta ja Indiskan hajustin jutskan. Tai no, oikeestaan löysin paljon ihania vaatteita, mutta mulla on kuulemma liikaa valkosta, joten Manu suoraan sanottuna raahas mut pois ihanien valkosten vaatekappaleiden luota. Joku mun sisäinen kuudes aisti vain aina jostain kumman syystä käskee mun rakastaa tätä väriä yli kaikkien muiden. Noh, ehkä ne löytää tiensä mun vaatekaappiin ens viikolla, kun mennään Hesaan Lana Del Reyn keikalle Vilman ja Sipan kanssa. Eilen oltiin Hakupäällä happeningissä ja oli kyllä hauskaa. Plus kännykän kuvamäärä taas lisäänty puolella. Maanantaina alkaa sitten kesätyöt ja tienaus, jee :D 

2 kommenttia on "Tampere, Manse, Manchester..."
  1. hei toi nelly.comista tilattu valkonen mekko mikä sulla on tossa bannerin keskellä olevassa kuvassa päällä nii minkä merkkinen se on? tai siis vaikka se on nellystä nii kai varmaan tyyliin selässä lukee pesulapussa jonkun vaatemerkin nimi tms nii viittisitkö kattoo? on nimittäin oikeesti aivan mielettömän nätti mekko niin kiinnostuin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lapussa lukee ihan nelly trend :) mutta sen mekon nimi kun tilasin sen oli modern spin dress jos siitä nyt on yhtään apua :)

      Poista