keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

palm trees, ocean breeze, salty air, sun kissed hair, endless summer, take me there

  

DSC_4938

964713_535444853169883_1811715962_o

DSC_4971

DSC_5017

DSC_4956

DSC_5052

f
DSC_0051Taas vaihteeksi kuvailemassa hyttysten keskellä. Oltiin otettu jo kaikki kuvat, kun Eeva-Stiina alkoi ihmetellä että miksi kamera näyttää vain kaksi viimesintä kuvaa. Noh, sisällä ei ollut tietenkään muistikorttia, joten mä lähdin sitten juosten hakemaan sitä. Oli varmasti näky kun kukkahiuksinen ja harsomekkoinen tytteliini juoksee tuhatta ja sataa ympäriinsä.  Etin eilen YouTubesta tätä Trainin Mermaid biisiä ja siihen tuli kaikkia ihme videoehdotuksia, joissa luki "real mermaid caught on tape" yms. No mä aloin sitten katsomaan niitä ja jotkut videot oli ihan oikeasti tosi realistisia esim. Animal Planetin. Nyt en enää tiedä mihin uskoa, koska eihän todellisuudessa kaikkia meren olentoja ole ees löydetty vielä haha. Joo tämmönen mä just oon, can't help it. Oon aina ollut tosi taikauskoinen ja uskon kaikkeen yliluonnolliseen joten mun ei varmaan koskaan kannata katsoa vaikka Paranormal Activitya. Manu ehdotti että katotaan se joskus mutta vannotin että se on sitten se henkilö, joka vie mut hoitoon sen jälkeen kun tuun hulluksi. En mä tiedä mitä tämmösistä pitäis ajatella joten pidän mielen avoimena haha.  Tehtiin Eevan kanssa pieni picnic tänään ja ostettiin noita kauan haluttuja Swiss Missejä. Oij ne oli hyviäää! Nyt meen tästä ottamaan vähän aurinkoa. See you alligators!

PS. Ja koska kimppuuni on aggressiivisesti kommenttiboxin välityksellä käyty kynsin ja hampain jo nyt, niin selvennän tämän askarruttavan asian :D Kyllä, facebook statukseni on muuttunut parisuhteeseen henkilön Manu kanssa. Now calm your socks :D


Photoshooting again in the middle of mosquitoes. We had already taken all the pics when Eeva-Stiina started wondering why does the camera show only two latest photos. Well, we had forgotten the memory card so I ran to get it from home. I bet it looked so weird when a girl with flowers on her hair wearing a white fairy dress runs around like crazy. I was looking for this Train's song Mermaid yesterday from YouTube. Some video suggestions saying "real mermaids caught on tape" started popping up and of course I started watching. Some videos were seriously so realistic for example Animal Planet vids so I don't know what to believe anymore cause when you think about it, no one has ever found all the creatures in the ocean. I have always been very superstitious and I believe in supernatural and stuff so I guess I should never watch Paranormal Activity for example. I don't know what to think about things like these so I'm keeping my mind open haha. We had a small picnic with Eeva-Stiina today and we bought those lovely Swiss Miss marshmallows and hot chocolate and it was so goood! Now I'm going to sunbathe so see you later alligator!
7 kommenttia on "palm trees, ocean breeze, salty air, sun kissed hair, endless summer, take me there"
 1. Miten joku voi olla oikeesti noin kaunis kun sä... en ymmärrä edelleenkään :O
  Ja paljon oli todistuksen ka ja ootko lukiossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiiitos ! <3
   mun lukion todistuksen keskiarvo oli 8.8 :)

   Poista
 2. ihana ulkoasu ja kauniita kuvia :)♥

  http://elisesalinaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. waaau oot ihan tosi kaunis! tykkään sun tyylistäki sikana :)

  http://lisamarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oot aivan uskomattoman kaunis!! Ihania kuvia :)

  VastaaPoista