torstai 2. toukokuuta 2013

the best dreams happen when you're awakeDSC_3865
Mango

DSC_3859

DSC_3863
Zara

DSC_3870
H&M

DSC_3876
Mango

DSC_3879

DSC_3881
AccessoriesTässä nyt näitä mun Hesan ostoksia. Mitäs pidätte?  Tänään oli opkh:n järjestämä seiskojen fiilistelypäivä lukiossa, ja pidettiin siellä Vilman kanssa sitten semmosta kielipistettä, jossa soitettiin Bruno Marsia. Toissapäivänä alkoi olo tuntua vähän flunssaiselta ja eilen ilmaantuikin sitten jo kuumetta. Taas! Oon ollut nyt joulun jälkeen jo 3 kertaa kuumeessa ja flunssassa yhtä aikaa. Onko kellään muulla tämmöstä? Kaiken lisäksi mua alkaa huolestuttamaan/tuun luulosairaaksi ja googlaan kaikki mahdolliset oireet ja sitten oonkin jo paniikissa diagnosoimassa itelleni kaikkia maailman sairauksia. Niin inhottavaa.  Kaikilta on tullut hirveesti vappubilepostauksia, mutta arvatkaa mitä, itse vietin vapun ihan vain kotona syöden munkkia ja katsoen Pakoa. En vain yksinkertasesti jaksanut lähteä mihinkään, mutta hyvä se on näinkin!  Onneksi huomenna alkaa jääkiekon MM-kisat niin ei tämä äänikään pääse palautumaan kunnolla. MM-kisat on samalla niin ihanaa ja kamalaa katsottavaa, oon nimittäin ihan hermona jos peli ei kulje. Huomisesta alkaen on sitten taas meidän olohuone täynnä jääkiekkoa ja huutoa :D So fun!

Here's what I bought from Helsinki. What do you think? The day after yesterday I started feeling a bit sick and yesterday started proper flue and I had a bit fever also. Again! I've been having fever and flue at the same time 3 times after Christmas already. Does anyone else have this kind of shitty luck? What is more, I start to become worried / hypochondriacal and googling every possible symptom and soon diagnosing all kinds of diseases. So annoying! I hope you had a nice Mayday. I was too lazy to go anywhere so I just spent my Mayday eating doughnuts and watching Prison Break. But it was good that way, not complaining! Tomorrow it's the time to start watching the world championship games of ice hockey. Yupiee! I'm so nervous and excited :D
19 kommenttia on "the best dreams happen when you're awake"
 1. onks noi iphonekuoret silikooniset ? :)

  VastaaPoista
 2. ihanat noi kenkulit C:! Haha bongasin tän sun blogin tuolta demin puolelta ja aaw tuli niin mieleen kun meidän vaihtarityttö aina sano tolleen "see u later alligator" :D Muutenkin tosi ihanan olonen blogi ja ulkoasu on tääydellinen C:!

  http://chaasingthesun.blogspot.fi :3

  VastaaPoista
 3. Hieno banneri! Ja superihanat kuoret :)

  VastaaPoista
 4. voi olla tosi tyhmä kysymys, mutta sähän oot hyvä koulussa niin kysyn siks :D millainen on hyvä opiskelu tekniikka? kuuntelen tunneilla suht hyvin,teen läksyt ja luen yleensä noin kolmena edellispäivänä kokeeseen. Saan ihan hyviä numeroita, suurin osa siinä 7+ - 8puol kieppeillä. Mutta haluisin parantaa koulunkäyntiä, ja saada nostettuu mun keskiarvoa. En todellakaan nyt tätä kevättä meinaa, vaan ois kiva saada vaikka ens vuonna nostettuu sitä ku ysi luokka alkaa :D ihanaa jos osaisit jotain vastata tähän, vaikka yleensä ne jotka on hyviä koulussa ei yleensä osaa selittää että mistä se johtuu.
  ihanaa kesänodostusta sulle.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ollut tyhmä kysymys :) ja en mä erityisen paljon oikeestaan lue tai mitään, luen kanssa kokeisiin pari päivää ennen ja pidän välillä taukoa lukemisesta siinä välissä että asiat jää paremmin mieleen :) katon kuvat ja käytän muistiinpanoissa paljo värejä ja piirrän kuvia ja sarjakuvia jotka helpottaa ainakin mulla muistamista :) mä yritän opetella ne tärkeimmät asiat ja ymmärtää sen kokonaisuuden ja vasta sit kerrata vähä niitä "ekstratietoja" :D toivottavasti tästä oli edes jotain apua ja hyvää kesänodotusta sulleki :)

   Poista
  2. Kiitos paljon ja todellakin oli!:)

   Poista
 5. Tykkään kovasti sun blogistas! Aivan iha banneri ja kirjoitustyyli on tosi miellyttävä :-) oot aivan upea ja kaunis!!
  http://oonulin.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia ja oot kyllä tosi kaunis :)

  http://followyourdreams-oona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. ihana blogi sulla ja oot tosi kaunis (: !

  käythän kattoo meiänkin blogin ?
  http://letsgetlostheyy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. voi ku kiva blogi ! c: t.heta

  VastaaPoista
 9. Sulla on ihana blogi ja toi banneri!!<3

  VastaaPoista