keskiviikko 22. toukokuuta 2013

some people see things as they are and ask why? the others dream things that never existed and ask why not?


DSC_4580

DSC_4545

DSC_4571

DSC_4583-tile

kuva (22)-tile
1. at the gym 2. outfittia 3. opkh pilakuvat 4. selfie 5. runrunrun 6. gorgeous koeviikko look Moikka kaikille! Tulin nyt tässä välissä kirjottamaan vähän kuulumisia kun kerkeää. Koeviikko siis alkoi ja tänään olikin jo uskonnon koe. Aiheena oli maailman uskonnot ja itse ainakin koin että koe meni hyvin. Hindulaisuus ja buddhalaisuus on jotenkin tosi mielenkiintosia uskontoja ja ainakin niistä on kiva lukea. Huomenna vuorossa on sitten filosofia ja kirjassa kerrotaan kaikkea outoa merenneidoista ja omenapuista Platonin luolavertauksiin ja Matrixiin. Saa nyt nähdä mitä saan huomenna aikaseksi.  Lauantaina oli tosiaan Euroviisutkin. Ei näyttänyt ding dongilla pärjäävän. Ite tykkäsin eniten Italian, Unkarin ja Ruotsin biiseistä. Romaniakin oli oudolla tavalla hyvä...Cezar kunnon Dracula. Tuli muuten mieleen tästä, että mitä tarkottaa kun sanotaan että levikset repee? En ymmärrä sen biisin tarkotusta ja se on muuten ihan saakelin ärsyttävä from my point of view. Valaiskaa mua kun oon tietämätön :D Oppilaskunnan lehtikin alkaa pikkuhiljaa olla valmis ja hyvä niin. Sain muuten tuommosen Oriflamen aurinkopuuterin jossa on söpöjä pikku palloja :D En oo ennemmin hirveesti Oriflamen tuotteita käyttänyt, mutta tuosta voin sanoa että olin positiivisesti yllättynyt ja suosittelennn. Tilasin eilen Nellyltä päättärimekon ja ootan innolla sen saapumista, jee! Laitan kuvia sitten siitä later. Nyt jatkan ontologian opettelua, see you!

Hello everybody! Now I have a little time between stu(dying) so I decided to write. My exam week started today and I had a religion exam. It was about all kinds of religions and I think Hinduism and Buddhism are interesting so it was fun to read about them. Tomorrow we have a philosophy exam and in the book there is weird stuff about mermaids and apple trees all the way to Matrix stuff, dafuq. We will see what I will figure out tomorrow then. So, I watched the Eurovision on Saturday and Finland didn't really manage with ding dongs...I preferred Italy, Hungary and Sweden. Also Romania had a pretty good song even it was a bit weird...Cezaaar, proper Dracula haha. Our school magazine is ready soon and I'm excited to see it ready. I hope people will like it then or I'll kick their asses :D I ordered a dress for next week's Saturday when school ends and I'm so excited to get ittt! I will add pics of it later but now I'm going back to study ontology, buhbyee!


5 kommenttia on "some people see things as they are and ask why? the others dream things that never existed and ask why not?"
 1. ''Sä saat mun levikset repeemään'' tarkoittaa ''saat mun farkut repeemään'' Levikset tarkoittaa farkkuja (: + Ihana blogi. unelmat-auttaa-jaksamaan.blogspot.fi Täs mun (:

  VastaaPoista
 2. levikset repee = levikset on joku housumerkki eli, housut repee

  VastaaPoista
 3. kiitos! ja joo ne on farkut mutta en tiedä mitä sillä meinataan et farkut repee :D ehkä sillä ei vain oo mitää deeper meaning :D

  VastaaPoista
 4. http://www.youtube.com/watch?v=sTcua5B0Igs

  tolla videolla sini sabotage sanoo ettei sillä oo mitään diipimpää merkitystä :D

  VastaaPoista