sunnuntai 12. toukokuuta 2013

new things and Sunday's outfit


DSC_4186

DSC_4223

DSC_4201

DSC_4236

DSC_4155

DSC_4127


Tossa pari uutta juttua mitä oon ostanut. Löysin ton valkosen Zaran takin kirppikseltä 12 eurolla ja olin niiiin happy. Rakastuin siihen heti. Ebaysta oon myös pari kuukautta sitten tilannut tuon iPhonen kuoren, ja sain sen vasta nytten. Noh, parempi myöhään kun ei milloinkaan.   Ne jotka on seurannut mun instaa on varmasti jo nähnyt sen hemaisevan kuvan musta, Manusta ja Mikosta Seinäkuun yöstä. Oli kyllä kiva ja nauruntäyteinen päivä haha. Ei mulla sitten muuta kun hyvää sunnuntain/äitienpäivän jatkoa :)

Found a new Zara's jacket from the thriftshop and I'm in loooove with it. I also got a new iPhone case which I ordered from ebay like two months ago. Well, better late than never.  Have a happy Sunday haha :)
2 kommenttia on "new things and Sunday's outfit"
  1. Siis vau oot upee! Kattelen näitä sun asukuvapostauksia ja voi vitsi oot kaunis :-) Hihi, oon varmaan kehunut sua jo aikaisemminkin mutta niin se vaan on! ♥

    Ja hei sulla on tosi nättejä vaatteita ja sun tyylitaju on ihana! Upeita kuvia!

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista