maanantai 5. marraskuuta 2012

Halloween partyDSC_0492

DSC_0327
getting ready for eating challenge

DSC_0496

DSC_0495

DSC_0497

DSC_0490

DSC_0494

img-20121103-wa0003


Pidettiin siis perjantaina tyttöjen kanssa Halloween partyt Vilman luona. Pitihän siellä tietysti olla sitten herkkuja, joten mä leivoin suklaakakun, tehtiin kolmistaan pizzaa (jonka taikinaa ei muuten millään jaksettu kohottaa), käsiboolia ja tietysti kaupasta piti hakea vielä halloweenkarkkeja. Pullonpyöritysten yms. muiden jutustelujen jälkeen alettiin sitten katsoa Scream kolmosta. Ei uskallettu katsoo mitään pelottavampaa, joten ajateltiin että toi olis tarpeeksi pelottava meille. No, se oli kyllä kaukana pelottavasta. Sipa nukahti puolessa välissä ja minä ja Vilma naurettiin sille vedet silmissä. Se siitä halloween elokuvasta.  Koeviikko alkoi tänään ja ekana aamusta oli ranskan koe. Se oli yllättävän helppo, vaikka odotin että kokeen loppupuolella mun paperi ois täynnä kysymysmerkkejä. Nyt meenkin sitten lukemaan vähän bilsaa, au revoir! 
PS. Vicky sai Vip-liput Sean Paulin keikalle ja lähetti mulle sieltä pikkasen kuvia, joten aattelin nyt laittaa vähän kuvamateriaalia tännekin haha. 

We were having a little Halloween party at Vilma's place on Friday. Of course we had to have some delicacies also so I made a chocolate cake, we made pizza (couldn't wait for the dough to rise though), some hand punch and obviously bought some halloween candies. After playing truth or dare and stuff we started to watch Scream 3. We thought that it would be scary enough for us but actually it was lame with a big L haha. Sipa fell asleep halfway and me and Vilma laughed at it so hard that we were crying. So, that was our Halloween. The exam week started today and I had a French exam in the morning. I thought it would be impossible to pass but it was pretty easy so I was happy.  Now I'm going to read some biology, au revoir!
PS. Vicky got VIP-tickets to Sean Paul's concert so he sent some pics to me. I decided to add one here too haha.
16 kommenttia on "Halloween party"
 1. Tuo yks tyttö näyttää IHAN Taylor Swiftiltä :O En tiiä ootko sä se vai kuka mutta silti O_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mulle on ainaki pari kertaa niin sanottu, mutta en sit tiiä :D

   Poista
  2. hui kauhee niin näytätki! :D vähä siistii

   Poista
 2. näytätte tyylikkäiltä ja ihana tuo kakku :))! katsoisitko mun blogin, siel on kans halloween kuvia ;))?

  VastaaPoista
 3. hahaa mun blogin osote jäi: www.ruusujaxrusetteja.blogspot.com
  :DD

  VastaaPoista
 4. en tajuu miks ette vaan nää sen vickyn kans.. kyl sen nyt sais onnistumaan jotenki jos vaan haluis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se oo vain noin helppoa, niinkuin oon täällä blogissakin jo muutaman kerran maininnut :D vicky on yrittäny viisumia 6 kertaa eikä ole saanut kun on alle 21 vuotias intiassa on vähän erilaisia nämä jutut kuin euroopassa :D ja yksin en kuulemma vielä saa intiaan lähteä yhyy

   Poista
  2. miks se ei tuu esim johonki maahan mis oot ollu lomalla nii yhtäaikaa tai jotain..

   Poista
  3. edelleenkään se ei saa viisumia ennenkun on 21 :D

   Poista
 5. oohh toi kakku näyttää ihan sairaan hyvältä !

  VastaaPoista
 6. en tiedä onko multa menny ihan ohi vai siis ootko ikinä nähnyt sun poikaystävää?

  VastaaPoista
 7. miks mulle tulee niin susta mieleen katharine mcphee :oo oon aina smashia kattoessani miettiny et kuka siitä tulee mieleen :D nyt tajusin! oon siis seurannu blogias jo jonkun aikaa c:

  VastaaPoista