maanantai 6. elokuuta 2012

europe part two

DSC_5140frozen youghurt yummm

Kuvat on Stuttgartista, Hampurista, Solingenista ja Pariisista. Eiffel torni välkky illalla vain jotain 5 minuuttia, joten mun ja Vilman piti syödä creme bruleet loppuun mahottoman nopeesti että ehitään nähdä se. Maailman ihanin näkyhän se sitten oli. Yritettiin ottaa yhteiskuvaa sen juurella varmaan 10 minuuttia, mutta niistä tuli ihan järkyttävän huonoja...No, joku mies sitten huomas että ollaan ihan avuttomia, joten kysy meiltä et tarvitaanko me apua kuvan ottamisessa haha.  Metzistä mulla ei oo yhtäkään kuvaa, kun kamerasta oli akku loppu enkä ehtiny lataamaan. Jotkut ehkä 25 v miehet alko seuraamaan meitä siellä autolla vaikka kuinka kauan ja kysy kyytiin. Lopuksi ne sit tuli autosta ulos ja pysäytti meidät ja alko kyselemään missä ollaan yötä. Me sanottiin että soitetaan nyt meidän poikaystäville, että hakee meidät. No, tyyppi ottaa Vilman kännykän ja näppäilee oman numeronsa siihen ja soittaa siihen. Ei päästy niistä millään eroon joten uskoteltiin sit niille, että soitetaan niille illalla. Sen jälkeen juostiin pakoon ku hullut hahah. Illalla ne sitten rupes soittelemaan Vilmalle, mutta asia hoitu mukavasti sillee, että yks meidän kaveripojista vastas, ja jutteli asiat harvinaisen selväksi. Siihen loppu ne ahdistelut :D Nyt mun pitäis alkaa valitsemaan kuvia jotka aion teettää. See you later alligator ! (:

The pictures are from Stuttgart, Hamburg, Solingen and Paris. The Eiffel Tower was sparkling just about 5 minutes at night so we had to eat our creme brulees really fast to get there in time. Well, it was really worth seeing, absolutely amazing. We tried to take a picture of us below it about 10 minutes with no result. Some man noticed we are completely in trouble so he asked do we need help haha. I don't have any pictures from Metz cause my battery died and I didn't have time to download it. Some maybe 25 years old guys started following us there for such a long time with their car and asked us in. At the end they came out and stopped us and asked where are we staying. We told them that we are calling to our boyfriends to get us now. Well, he takes Vilma's phone and types his number and calls it. We couldn't get rid of them any way so we told we will call them at night. After that we ran away like crazy hahahah. In the evening they started calling Vilma but one of our guy friends answered and talked things pretty clear then. That was the end of their molesting then :D Now I should start choosing the pictures I will make. See you later tc ! (:
10 kommenttia on "europe part two"
 1. Aivan super upeita kuvia! Varsinkin Pariisi on niin upee paikka, haluan takasin sinne! :)

  käy katteleen jos ehit: http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mun on aivan pakko kysyä että pelaako/onko Vilma pelannu lentopalloa kurikan ryhdis? Jostakin naama on tuttu ja muuta en tähän hätää keksiny!:D Sulla on muute jätte kiva blogi ja rakastan sun tyyliä!:)

  VastaaPoista
 3. Sulla on ihan sairaan kiva blogi! Ihania kuvia :) Oot todella kaunis!

  http://ramonnan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ketkä kaikki oli teiän mukana euroopassa :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siellä oli semmonen 45 hengen porukka :)

   Poista
  2. olitteko siis jonkun järjestön kautta, tyyliin kielimatkalla yms?:) anteeks kauhee kysely mut löysin vast sun blogin ja tykkään siitä muuten kovasti! :D

   Poista
  3. se oli semmonen seurakunnan järjestämä matka, liikuttiin bussilla ja laivalla :D aina kun pääsi eri kohteeseen niin siellä ei ollu mitään ohjelmaa vaan sai liikkua ihan vapaasti ympäri kaupunkia koko päivän :D ja voi kiva kuulla ! (:

   Poista